Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://ungdomsmagasin.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Iđut AS tar ditt personvern på alvor. Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Denne personvernerklæringen forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig enhet er:

Iđut AS, norsk aksjeselskap med organisasjonsnummer 988 048 968

Hvordan kan du kontakte oss

Iđut AS, Ikkaldas, NO-9710 Indre Billefjord
e-post: idut@idut.no
Telefon: +47 78 46 47 49

Kontaktskjemaer

Hvis du sender inn en henvendelse via kontaktskjemaet så vil vi ikke lagre din IP-adresse. Kun den informasjonen som sendes inn blir lagret og du kan sende oss en henvendelse dersom du ønsker at oppføringen din skal slettes fra våre systemer.

Informasjonskapsler og sporing av ditt besøk

Ingen informasjonskapsler lagres ved ditt besøk annet enn anonymisert sporing av ditt besøk gjennom Google Analytics.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi lagrer ikke noen informasjon om ditt besøk annet enn anonymisert og dine data er derfor ikke utsatt for risiko ved datalekkasje.